Podea epoxidică Bucuresti

Podea epoxidică Bucuresti este unul dintre materialele utilizate în mod obișnuit pentru a acoperi pavaj în toate tipurile de industrii

În principal datorită proprietăților sale hidrofuge, rezistente la praf și auto-nivelare. Acest lucru îl face unul dintre preferatele industriei farmaceutice și alimentare.

Deși pardoselile din rășină epoxidică pentru beton sunt una dintre referințele pardoselilor industriale, condițiile oferite de astfel de materiale trebuie să fie bine cunoscute.

Procedurile slabe sau utilizarea lor în spații insuficient pregătite pot face alegerea unei podele epoxidice contraproductivă.

Podea epoxidică Bucuresti

Te gândești la o podea epoxidică?

Specialiști în repararea betonului și pavaj industrial

CONSULTARE FĂRĂ CARACTER OBLIGATORIU

Ce este Podea epoxidică Bucuresti?

Pardoseala epoxidică Bucuresti este una care este formată în principal din așa-numita rășină epoxidică și un catalizator care sunt aplicate pe suprafața podelei.

Amestecul se întărește odată ce a fost aplicat uniform, oferindu-i un finisaj strălucitor și rezistent.

Deoarece finisajul este uniform și rezistent la apă, simplifică curățarea, deoarece nu există acumulare de lichide sau particule de praf între articulații. Cu toate acestea, în cazul petelor dificile, acoperirea epoxidică oferă puține opțiuni.

În ciuda avantajelor pe care le oferă, trebuie să se țină întotdeauna cont de timpul considerabil și de banii investiți în toate lucrările de aplicare și, ulterior, în lucrările de întreținere.

Când vorbim despre acoperiri, este important să se facă distincția între o pardoseala poliuretanica, care uneori conține și rășină epoxidică, și un strat de rășină epoxidică (100%).

Imagini Podea epoxidică Bucuresti

Podea epoxidică Bucuresti
Podea epoxidică Bucuresti
Podea epoxidică Bucuresti

Avantajele și dezavantajele Podea epoxidică Bucuresti

Deși pardoselile epoxidice pentru beton sunt utilizate pe scară largă în clădirile industriale, ar trebui să aveți întotdeauna o perspectivă largă și obiectivă asupra oricărui material care urmează să fie utilizat pentru a alege cea mai bună pardoseală. Prin urmare, pentru a vă face o idee dacă prețul m2 podea epoxidică oferite de noi este în gama potrivită, trebuie să cunoaștem mai întâi avantajele și dezavantajele acestui tip de pardoseală.

Avantajele pardoselii epoxidice Bucuresti

Există multe motive pentru a avea încredere în acest material:

 • Rezistență: În solurile industriale, rezistența este fundamentală, nu numai împotriva diferitelor sarcini, ci și împotriva expunerii la substanțe chimice și abrazive. De asemenea, oferă o bună capacitate de a sprijini mașini grele și structuri mari de depozitare.
 • Auto-nivelarea: importantă pentru confortul celor care o conduc.
 • Impermeabil: elimină una dintre principalele puncte slabe ale betonului, proprietățile sale hidrofuge împotriva picăturilor de lichid, dar nu rezistă umezelii.
 • Fără etanșare: știm că unul dintre cele mai vulnerabile puncte ale unei plăci este locul în care se află articulațiile sale, atât pentru filtrarea apei, cât și pentru acumularea de murdărie. Cu podele din rășină epoxidică, nu trebuie să vă faceți griji.

Dezavantajele pardoselii epoxidice Bucuresti

Uneori putem fi orbiți de beneficiile aparente pe termen scurt ale unui material, dar nu luăm întotdeauna în considerare dezavantajele sau condițiile prezente atunci când alegem cea mai bună podea industrială.

 • Timpul necesar: Odată ce podeaua epoxidică este așezată, este nevoie de aproximativ o săptămână pentru a finaliza activitățile pe ea, deoarece procesul de uscare are un miros puternic și vapori care sunt potențial periculoși pentru persoana care le inhalează.
 • Aplicare solicitantă: Aceste pardoseli necesită ca substratul să aibă o suprafață cât mai curată și uniformă, altfel integritatea finisajului poate fi afectată.
 • Forță de muncă specializată: Deoarece o mare parte din acest proces se face manual și necesită un control constant, numai un specialist poate efectua această lucrare, astfel încât punerea sa în aplicare este de obicei destul de costisitoare.
 • Dificil de îndepărtat: Când doriți să faceți renovări sau reparații în podeaua epoxidică, este complicat să eliminați toate echipamentele, deci dacă intenționați să faceți modificări în viitor, luați în considerare acest factor.

Solul epoxidic poate fi îndepărtat?

S-ar crede că fiind un material de compoziție omogenă, podelele epoxidice ar fi permanente, nimic mai departe de realitate.

Adevărul este că, deși sunt rezistente și durabile, ele trebuie făcute dur atunci când există erori în aplicarea lor sau când se dorește o reparație la suprafață.

În acest link vă arătăm alternativele la pardoseli epoxidice.

Cum de a elimina Podea epoxidică Bucuresti?

Trebuie remarcat în prealabil că îndepărtarea unei podele epoxidice nu este nici simplă, nici economică, deoarece necesită echipamente specializate capabile să îndepărteze complet stratul cel mai superficial al plăcii, care se face prin șlefuirea completă a podelei de beton.

Există mai multe modalități de a benzi podele rășină, în funcție de condițiile și, desigur, bugetul disponibil.

 • Șlefuirea, acest proces este, în general, implementat pe podele cu multe imperfecțiuni. Praful generat în timpul șlefuirii trebuie utilizat.
 • Împușcarea constă în echipamente care, prin intermediul unor boabe mici dintr-un material puternic, lovesc și îndepărtează stratul cel mai superficial al unei podele și necesită un operator experimentat.
 • Escarificare, dacă nu doriți să lăsați loc de îndoială, datorită escarificării vă asigurați eliminarea totală a podelei epoxidice din beton, discurile zimțate care utilizează acest echipament lasă o textură aspră ideală pentru plasarea de materiale noi pe substratul tratat.

Acestea fiind spuse, un manager în cauză ar evalua toate opțiunile posibile înainte de a opta pentru pardoseli epoxidice. Dacă doriți mai multe informații și o opțiune mai bună, ne puteți contacta folosind următorul formular:

Lasă un comentariu

Pardoseli rășină epoxidică • Oferta de Pret / m² in 2023 • Cotatie
Pardoseli Poliuretanice : pardoseli decorative (Rasina epoxi, pardoseli antistatice,pardoseli epoxidice ,rășină epoxidica) . Cotatie/Oferta Pret / m² in 2023
Oferta Pardoseli Epoxidice 2023: pardoseli din resina epoxidica (pardoseli acrilice ) . Cotatie/Oferta Pret / m² Romania

Contact

Telefon: 0753.688.062

E-mail: contact@pardoseliepoxidice.com

☏ Sună 0753.688.062