Pardoseli rășină epoxidică

Pardoseli rășină epoxidică • Oferta de Pret / m² in 2023 • Cotatie
Pardoseli Poliuretanice : pardoseli decorative (Resina epoxi, pardoseli antistatice,pardoseli epoxidice ,rășină epoxidica) . Cotatie/Oferta Pret / m² in 2023
Oferta Pardoseli Epoxidice 2023: pardoseli din resina epoxidica (pardoseli acrilice ) . Cotatie/Oferta Pret / m² Romania

După construirea casei sale, proprietarul poate pune întrebări despre tipul de sol pe care să-l aleagă. Pentru a-și facilita alegerea, el trebuie să acorde atenție ușurinței de întreținere și durabilității tipului de sol.

Calități care pot fi găsite pe tipuri de podea rășină epoxidică.

Ce sunt Pardoseli rășină epoxidică?

Fiind un material sintetic de mare durabilitate, pardoseli epoxidice sunt utilizate în mare măsură în industrii. Din ce în ce mai mult, acest material este folosit în case. Folosind-o ca acoperire pentru podeaua unei case, materialul îi conferă un aspect sobru și foarte modern.

Pentru realizarea unei podele epoxidice, este necesar să se utilizeze rășini epoxidice care sunt apoi amestecate cu pietriș sau poliuretan.

Acest amestec poate fi apoi utilizat pentru realizarea de podele netezite, podele turnate, sau soluri netezite cu o mistrie.

Materialele folosite fac ca există două tipuri de soluri: pietriș cu epoxidice și sol epoxidic care este amestecat cu poliuretan.

pardoseli rășină epoxidică

Avantajele pardoseli rășină epoxidică

Realizarea unei podele de rășină epoxidică poate avea un număr bun de avantaje pentru o casă:

 • Este un tip de podea care poate fi pus în loc fără utilizarea articulațiilor;
 • Diferite tipuri de culori sunt disponibile, ceea ce face mai ușor de a personaliza podeaua unei case;
 • Este o podea de o duritate mare, pentru că este de două ori mai greu decât betonul;
 • Substanțele chimice și șocurile nu provoacă deteriorarea pardoselilor epoxidice;
 • Odată instalat, acest tip de podea nu necesită prea multă întreținere;
 • Umiditatea nu provoacă daune pardoselilor epoxidice și nici focul;
 • Un tip de podea care poate aduce multă eleganță unei case, datorită sobrietății atingerii și aspectului.
Podea epoxidică

Care este costul unei podele de rășină epoxidică?

Înainte de a calcula costul unei podele epoxidice, este necesar să se țină seama de zona utilizată, precum și de finisajul podelei.

Prețul pe metru pătrat poate fi între 70 și 110 euro. Acest tip de sol este mai accesibil și mai durabil decât alte soluri care sunt adesea folosite.

O podea epoxidică poate avea o grosime de 2 până la 3 milimetri. Acesta poate fi utilizat în industrii, precum și în afara caselor.

Pardoseli din poliuretan pot avea o grosime mai mare (3 până la 5 milimetri), dar pot fi mai scumpe (80 până la 120 de euro pe metru pătrat). Aceste tipuri de soluri pot fi utilizate numai pentru uz privat.

În ceea ce privește tipurile de sol legat de ciment, acestea au o grosime care poate varia de la 4 la 8 milimetri. Aceste tipuri de pardoseli sunt mai scumpe decât cele epoxidice (75 până la 120 de euro pe metru pătrat) și pot fi utilizate numai pentru uz industrial.

CITAT GRATUIT!

Obțineți cel mai bun preț /m2 pentru proiectul dvs.! Solicitați oferta de preț

Înainte, în timpul și după instalare pardoseli rășină epoxidică

Înainte, în timpul și după instalarea unei pardoseli epoxidice, este necesar să ne gândim la lucrările suplimentare care trebuie să urmeze etapa de turnare.

La pregătirea solului, este necesar să ne gândim la instalarea rosturilor de dilatare.

Este posibil să existe o diferență de preț între companii, deoarece nu toate companiile pot include prețul acestei lucrări în prețurile lor pe metru pătrat.

Pașii de instalare a unei podele epoxidice în interiorul casei

Pașii de instalare a unei Pardoseli rășină epoxidică

Instalarea unei podele epoxidice trebuie făcută în mai multe etape.

 • În primul rând, este necesar să se pregătească sprijinul. Pentru aceasta, este necesar să se recurgă la șlefuire mecanică sub aspirație.
 • Pentru a avea o lucrare de calitate, se utilizează grund agățat. Aceasta este ceea ce permite un nivel al solului. Grundul este foarte util pentru a permite pardoselilor epoxidice să se agațe mai bine.
 • Odată ce grundul este catalizat, se poate aplica acoperirea epoxidică. Aceasta este ceea ce permite podelei să aibă o rezistență de trei ori mai mare decât betonul.
 • Mortarul poate fi aplicat în cele din urmă înainte de a veni la terminarea lucrărilor.

Diferențele dintre epoxidice și poliuretan

În multe case, se poate observa că pardoselile epoxidice sunt din ce în ce mai utilizate. Acest tip de podea are unele diferențe cu pardoseli poliuretanice.

 • Pardoseli poliuretanice: Acest tip de podea poate fi folosit pentru decorarea unei case. Este cel mai adesea folosit pentru a corecta unele imperfecțiuni care pot fi vizibile la nivelul solului.
 • Podeaua de rășină epoxidică: este un tip de podea de mare rezistență care poate rezista la agresiuni de diferite tipuri. De asemenea, rezistă la diferite tipuri de pete și, din acest motiv, este folosit în sufragerii,camere de zi și intrări acasă.
Podea epoxidică industrială

Întreținere pardoslei epoxidică

Avantajul pardoselii din rășină epoxidică vine din faptul că nu va necesita prea multă întreținere dacă este prevăzută în mod corespunzător. Acest lucru nu este cazul cu alte tipuri de soluri.

Pentru a avea grijă de podea, puteți utiliza o mătură sau un aspirator în fiecare săptămână pentru a curăța praful.

Cu toate acestea, ar trebui să evitați utilizarea produselor acide sau abrazive. Acest tip de produs poate contribui la degradarea calităților anti-alunecare.

Deși durabil, acest tip de sol poate avea mici fisuri. De îndată ce apar aceste mici fisuri, specialiștii trebuie chemați.

Acesta din urmă va putea avea grijă de repararea fisurilor înainte de a se răspândi. Pentru ca o podea să dureze mult timp, trebuie instalat un strat atunci când se află între podea și podeaua epoxidică.

Prin efectuarea menținerii acestui tip de sol în mod regulat, acesta poate fi utilizat de ani de zile.

Beton amprentat Sud

Pardoseli rășină epoxidică • Oferta de Pret / m² in 2023 • Cotatie
Pardoseli Poliuretanice : pardoseli decorative (Rasina epoxi, pardoseli antistatice,pardoseli epoxidice ,rășină epoxidica) . Cotatie/Oferta Pret / m² in 2023
Oferta Pardoseli Epoxidice 2023: pardoseli din resina epoxidica (pardoseli acrilice ) . Cotatie/Oferta Pret / m² Romania

Contact

Telefon: 0753.688.062

E-mail: contact@pardoseliepoxidice.com

☏ Sună 0753.688.062