Pardoseli rășină epoxidică Bucuresti

Pardoseli rășină epoxidică Bucuresti Pardoseli rășină epoxidică • Oferta de Pret / m² in 2023 • Cotatie
Pardoseli Poliuretanice : pardoseli decorative (Resina epoxi, pardoseli antistatice,pardoseli epoxidice ,rășină epoxidica) . Cotatie/Oferta Pret / m² in 2023
Oferta Pardoseli Epoxidice 2023: pardoseli din resina epoxidica (pardoseli acrilice ) . Cotatie/Oferta Pret / m² Romania
sunt de obicei utilizate în birouri, magazine, și alte medii industriale sau comerciale în cazul în care podeaua trebuie să fie robust și ușor de întreținut. Datorită aspectului lor modern și simplu, podelele epoxidice pot fi uneori văzute în casele contemporane. Acest lucru este destul de rar, cu toate acestea, deoarece epoxidice are o serie de dezavantaje în comparație cu, de exemplu, poliuretan.

Pardoseli Epoxidice Bucuresti

Epoxidul este un material puternic și rezistent la apă, ceea ce face o pardoseală industrială excelentă. Este rezistent la substanțe chimice și acide și poate susține cu ușurință greutatea vehiculelor sau a dispozitivelor grele.

O condiție a unei podele epoxidice este că suprafața trebuie să fie complet stabilă, deoarece dacă epoxidul este foarte robust, nu este flexibil (cum ar fi poliuretanul). De asemenea, este folosit pentru spații publice (showroom-uri, magazine) unde trebuie să creați efecte în sol, cum ar fi logo-urile companiei sau mesaje publicitare. Utilizarea sa în casele moderne este, de asemenea, posibilă, dar mai puțin frecventă. Într-adevăr, podelele din rășină epoxidică sunt mai puțin confortabile decâ pardoselile din poliuretan.

Ce sunt Pardoseli rășină epoxidică Bucuresti?

Rășina epoxidică este un polimer din plastic realizat cu petrol. Datorită caracteristicilor sale, epoxidul are multe aplicații industriale și este utilizat în acoperiri, adezivi și în materiale compozite cu fibră de sticlă (pentru bărci, aripi de aeronave, caroserie etc.).

Pretul unei Pardoseli rășină epoxidică Bucuresti

Prețul unei podele de rășină epoxidică depinde de suprafața și finisajul podelei. Prețul mediu variază între70 și 110 €/m2.

Atenție: pentru suprafețe mici (mai puțin de 40-50 m²), contractanții practică, în general, o rată forfetară cuprinsă între 2500 și3500 €, deoarece trebuie să se deplaseze de mai multe ori pentru a face o podea de rășină.

Solicitați o ofertă personalizată pentru o podea de rășină, fără obligația de a cumpăra.

Culoarea epoxidică a podelei Bucuresti

Avantajele și dezavantaje Pardoseli rășină epoxidică Bucuresti

Ca orice tip de podea de rășină, epoxidice are propriile caracteristici. Este o podea epoxidică cea mai potrivită soluție pentru nevoile dvs.? Aceasta va depinde de preferințele personale.

Beneficii Pardoseli rășină epoxidică Bucuresti

Multe culori și finisaje disponibile.

Complet rezistent la apă și rezistent la substanțe chimice și acide.

Rezistent la impact.

Foarte ușor de curățat și deosebit de igienic.

Dezavantajele Pardoseli rășină epoxidică Bucuresti

 Fisurile pot apărea atunci când fundația nu este stabilă.

 Zgârieturi cu ușurință (mai mult decât poliuretan).

 Mai puțin potrivit pentru încălzirea prin pardoseală.

 Zgomotos când a pășit.

 Rece la atingere.

podelede rășină epoxidică bucuresti

Diferențele dintre pardoselile epoxidice și poliuretanice

Pardoselile din rășină epoxidică au mai multe posibilități de finisare decât podelele poliuretanice. O varietate de efecte pot fi aplicate (sclipici, terrazzo și chiar adevărate opere de artă încorporate în podea). Epoxidul este mai puternic decât poliuretanul, dar mai puțin flexibil. În cele din urmă, epoxidul se poate sparge dacă fundația nu este stabilă.

Ce să alegi între epoxidice și poliuretan?

Când vine vorba de podeaua camerelor în care confortul este important (cum ar fi o cameră de zi sau un dormitor), poliuretanul este cea mai bună opțiune. O pardoseală din poliuretan permite utilizarea încălzirii prin pardoseală și este mai puțin zgomotoasă. Dacă doriți o podea pentru aplicații comerciale sau industriale, o podea epoxidică (sau mortar pe bază de epoxidice) este o alegere excelentă.

Epoxidice face, de asemenea, podele garaj foarte bune. Aceasta este o opțiune interesantă dacă sunteți un handyman pasionat sau dacă sunteți pasionat de mașini, deoarece epoxidice este rezistent la apă și rezistent la substanțe chimice. Mașinile sau alte vehicule grele pot rula acolo fără probleme, iar podeaua este ușor de curățat.

Întreținerea unei Pardoseli rășină epoxidica Bucuresti

Un aspirator sau o mătură este suficientă pentru întreținerea zilnică. Este încă important să se mențină pardoseli epoxidice în mod regulat, deoarece solul poate provoca zgârieturi pe teren. Când vine vorba de curățarea cu apă, evitați utilizarea produselor care sunt prea agresive. Dacă se formează var pe podea, îl puteți curăța cu oțet. Nu folosiți prea mult săpun atunci când curățați, altfel se poate forma un strat de săpun gras pe podea în timp. Acest strat nu este dăunător, dar dă un aspect plictisitor solului.

pardoseli epoxidice

Cere oferte: Pardoseli rășină epoxidică

Sunteți de planificare pentru a turna o podea de rășină? Doriți să cunoașteți diferitele posibilități și costul exact al unei podele? Prin intermediul formularului de mai jos, puteți solicita până la 3 oferte de la contractori specializați din apropierea dvs. Comparați ofertele și alegeți cele mai interesante! Acest serviciu este complet gratuit și nu vă angajează la nimic.

Phosphorescent Concrete

Lasă un comentariu

Pardoseli rășină epoxidică • Oferta de Pret / m² in 2023 • Cotatie
Pardoseli Poliuretanice : pardoseli decorative (Rasina epoxi, pardoseli antistatice,pardoseli epoxidice ,rășină epoxidica) . Cotatie/Oferta Pret / m² in 2023
Oferta Pardoseli Epoxidice 2023: pardoseli din resina epoxidica (pardoseli acrilice ) . Cotatie/Oferta Pret / m² Romania

Contact

Telefon: 0753.688.062

E-mail: contact@pardoseliepoxidice.com

☏ Sună 0753.688.062