Pardoseli Epoxidice Arges • Oferta de Pret / m² in 2023

Pardoseli Epoxidice Arges:Pitesti, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Stefanesti, Costesti si Topoloveni

Pardoseli Epoxidice Arges• Oferta de Pret / m² in 2023 • Cotatie
Pardoseli Poliuretanice Arges: pardoseli decorative (Rasina epoxi, pardoseli antistatice,pardoseli epoxidice ,rășină epoxidica) . Cotatie/Oferta Pret / m² in 2023
Oferta Pardoseli Epoxidice Arges 2023: pardoseli din rasina epoxidica (pardoseli acrilice Arges) . Cotatie/Oferta Pret / m² Municipiul Arges:Pitesti, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Stefanesti, Costesti si Topoloveni

Pardoseli Epoxidice Arges

Pardoseli Epoxidice Arges Căutați o acoperire originală și de calitate pentru pardoselile interiorului dvs.? Alege o pardosela de rășină epoxidica in Arges ! Estetic și confortabil, acest tip de podea va aduce o notă unică casei tale. Dar ce tip de rășină să alegeți și, mai presus de toate, care este costul său?

Elementele esențiale

 • Există 2 tipuri de acoperiri de rășină:rășină epoxidică Arges și rășină poliuretanică Arges
 • Rășina epoxidică este utilizată pe scară largă în renovare în anumite camere ale casei, cum ar fi o cameră de zi sau un dormitor. Bugetul variază de la 4 la 12 €/m².
 • Rasina poliuretanica este perfecta pentru podeaua bucatariei sau garajului tau. Bugetul acoperirii va oscilaîntre 3 și 12 € / m².
 • Rasina este o solutie estetica care ofera multe avantaje:izolare termica si fonica foarte buna, usurinta inintretineresi o gama larga de culori.
 • Pentru munca ta, suna un profesionist si cere o cotatie! Costul forței de muncă va fi între 30 și 300 € / m².

Tabel recapitulativ al prețului diferitelor tipuri de Pardoseli Epoxidice

Prețul materialului va depinde de 2 parametri:

 • tipul de produs utilizat ;
 • suprafața, calculată în €/m².
Tipul de rășinăPrețul minim pe m² (1)Prețul maxim pe m² (1)
Epoxidice4 €12 €
Poliuretan3 €12 €

Diferitele tipuri de Pardoseli epoxidice Arges

Ce tip de rășină să alegeți pentru pardoseli dvs.? Iată câteva lucruri care vă vor lumina.

Rășină epoxidică Arges, ideală pentru piesele interioare

Rășina epoxidică Argeseste un polimer lichid (corp molecular compus din mai multe molecule în lanț sau rețea) compus din 2 produse:

 • o rășină epoxidică;
 • un întăritor.

Pentru a obține această rășină, este necesarsă se amestece aceste 2 elemente, împărțite în 2 flacoane separate. Este foarte important să respectați doza indicată pe sticlă pentru ca operația să fie un succes.

Grosimea rășină epoxidica Arges(pardoseli epoxidice Arges)care urmează să fie aplicată pe podea poate varia între 1 și 5 mm. Grosimea depinde în principal de greutatea rășinii: cu cât este mai mare, cu atât rășina va fi mai rezistentă. Pentru a beneficia de o rezistență bună, 2 mm pe o podea interioară este de obicei suficientă.

Rășina epoxidică este utilizată în principal în renovare, pentru a acoperi o țiglă sau o podea de parchet vechi. Pentru ce? Deoarece lucrarea este mai scurtă și mai puțin complicată în comparație cu dalele, de exemplu.

Bine de știut

Apa, marmura, lemnul sau efectul de beton, produsele epoxidice vă permit să obțineți diferite stiluri. Efect garantat!

Rășină poliuretanică, mai rezistentă

Spre deosebire de rășina epoxidică, rășina poliuretanică conține un singur material: polimerul uretan. Aici, nu este nevoie să amestecați și să utilizați un întăritor, acest polimer se întărește de la sine în contact cu aerul în 12 până la 48 de ore. Aplicarea sa este, prin urmare, mai simplă decât cea a rășinii epoxidice.

Datorită rezistenței și impermeabilității sale, această rășină este perfectă pentru camerele umede (baie, bucătărie) și camere predispuse la agresiune de tot felul (garaje, atelier etc.).

Avantajele unui strat de rășină

Izolația impecabilă, estetica modernă, ușurința de curățare, rășina are multe avantaje.

Izolație foarte bună

În primul rând, rășina oferă performanțe izolatoare foarte bune, atât termice, cât și fonice. Rășina epoxidică este chiar compatibilă cu încălzirea prin pardoseală. Epoxidice sau poliuretanice, aceste 2 tipuri de rasini raman placute la atingere si iti vor aduce confort zilnic.

Acoperire de înaltă calitate pardoseli epoxidice Arges

Pe partea de rezistență și rezistență, totul depinde de tipul de rășină. Cele 2 rășini rezistă cu ușurință la sarcini grele și șocuri. Dar fiecare are proprietăți specifice:

 • Rășina epoxidică este mai fragilă și are o rezistență mai mică la zgârieturi. Aveți grijă să nu trageți mobilierul atunci când îl mutați;
 • Rășina poliuretanică este semnificativ mai puternică. Rezistă foarte bine la greutate (într-un garaj, nici o problemă să-ți parchezi mașina, de exemplu), dar se teme de razele ultraviolete ale soarelui, ceea ce îi limitează aplicarea în aer liber.

Astuteness

Vrei să aplici rășină pe terasă sau grădină? Se amestecă cu minerale (pietriș, cuarț, piatră etc.). Veți obține o acoperire exterioară confortabilă și plăcută din punct de vedere estetic, care nu se teme de căldură. Pentru rășina poliuretanică, optați pentru un loc la umbră, cum ar fi o terasă acoperită, de exemplu.

O alegere estetică

Personalizabil după bunul plac, puteți alege dintr-un număr mare de culori și finisaje. Modernă, simplă și foarte originală, rășina oferă o soluție foarte bună pentru a schimba complet un interior.

Curățare simplă și eficientă pardoseli rășină

Un alt avantaj: rășinile sunt foarte ușor de spălat. Un pic de săpun, apă și un burete sunt suficiente pentru a vă curăța podeaua. Întreținerea pe termen lung constă în aplicarea unui nou strat sau ceară la fiecare 5 ani pentru a păstra calitatea și strălucirea acoperirii.

Instalare Pardoseli epoxidice Arges: tehnică și preț

Instalarea se face pur și simplu prin aplicarea rășinii pe Pardoseli epoxidice Arges și răspândirea acesteia cu o rolă, cum ar fi vopseaua. Lucrarea este lungă, deoarece necesită 2 straturi: un strat de rășină și un strat superior, iar acest lucru pentru cele 2 tipuri de rășină. Va trebui să așteptați 1 săptămână înainte de a utiliza din nou piesa din cauza timpului destul de lung de uscare între pași:

 • între orele 6 și 24pentru primul strat;
 • 3 zilepentru stratul superior;
 • Cu 7 zileînainte de a putea utiliza piesa.

Aplicarea rășinii se poate face pe toate tipurile de soluri: piatră, lemn, beton etc. Dar pentru a fi netedă, aplicarea sa trebuie să fie meticuloasă. De exemplu, dacă turnați rășină pe o pardeosela de beton, suprafața trebuie:

 • să fie uscat timp de cel puțin 2 luni;
 • să sufere fie o nivelare, fie o lustruire, astfel încât randarea să fie omogenă (număr între 15 și 40 € / m², forță de muncă inclusă).

În ceea ce privește prețul instalației (2), acesta variază în funcție de meșter:

Tipul de rășinăPrețul minim al forței de muncă pe m²Prețul mediu al forței de muncă pe m²Prețul maxim al forței de muncă pe m²
Epoxidice26 €128 €230 €
Poliuretan85 €227 €369 €

Cum să găsești profesionistul potrivit pentru Pardoseli epoxidice Arges?

Pentru a aplica un strat de rășină pe podelele(pardoseli epoxidice) dvs., este mai bine să apelați la un meșter profesionist. Timpii de uscare, însoțiți de delicatețea picturii și de măsurile de precauție care trebuie luate, implică meticulozitate în toate etapele.

Cere oferta de pret m2 Pardoseli epxidice 0753-688-062

Total beton amprentat

Lasă un comentariu

Pardoseli rășină epoxidică • Oferta de Pret / m² in 2023 • Cotatie
Pardoseli Poliuretanice : pardoseli decorative (Rasina epoxi, pardoseli antistatice,pardoseli epoxidice ,rășină epoxidica) . Cotatie/Oferta Pret / m² in 2023
Oferta Pardoseli Epoxidice 2023: pardoseli din resina epoxidica (pardoseli acrilice ) . Cotatie/Oferta Pret / m² Romania

Contact

Telefon: 0753.688.062

E-mail: contact@pardoseliepoxidice.com

☏ Sună 0753.688.062