Covor de Piatră Bucuresti • Oferta Pret m² / in 2023

Covor de piatra Bucuresti

Pardoseli covor de Piatră Bucuresti • Oferta Pret m² / in 2023

Cât costă un covor de piatră Bucuresti? Care este prețul pe m2 al unui covor de piatră Bucuresti? Care este costul instalării in Bucuresti? Pe cine să chem să pun un covor de piatră Bucuresti?pret covor de piatră m2 Bucuresti? Încercăm să vă răspundem la toate întrebările

Ce este covorul de piatră Bucuresti?

Mult timp cunoscut sub numele de „rășină pietruită”, covorul de piatră este numit și „covor de piatră Bucuresti„, „agregat de marmură Bucuresti” sau „covor de cuarț Bucuresti„. Este de fapt un amestec de agregate și rășină care îi conferă acel aspect de covor.

Agregatele sunt piese zdrobite și pot consta din pietriș, piatră, cuarț sau marmură. Rășina, pe de altă parte, acționează atât ca un grund de prindere, cât și ca un liant.

Covorul din piatră este un tip destul de nou de siding, folosit ideal pentru pardoselile exterioare, dar poate fi folosit și în interior. Nu există un loc „ideal” pentru a pune covor de piatră, dar se găsește adesea în:

  • căi de grădină,
  • Terase
  • plaje piscină,
  • drumuri care pot fi conduse.

Acest tip de acoperire este posibil numai pe o suprafață plană, solidă și netedă. Nu poți să-l pui pe lemne. În cazul în care suprafața sprijinului său prezintă inegalități, este imperativ să se desfășoare activități de nivelare.

De ce să pui un covor de piatră Bucuresti?

Covorul din piatră Bucuresti are multe avantaje față de alte pardoseli, în special pentru spațiul din afara casei:

Durabilitate: covorul de piatra este recomandat in special pentru spatiile exterioare datorita rezistentei sale la intemperii si a razelor ultraviolete (UV). Este perfect rezistent la șocuri și drenează bine apa de ploaie.

Antiderapant: reliefurile create de pietrele aglomerate de pe covor îl fac o suprafață ideală antiderapantă.

O gamă largă de culori și modele: covorul de piatră este foarte decorativ. Într-adevăr, în plus față de nuanțele obișnuite de gri, aproape toate culorile naturale ale pietrei sunt disponibile pentru această acoperire. Diferite forme și simboluri sunt la fel de posibile. Doar trageți-l în prealabil și profesionistul responsabil de instalarea sa îl va face pentru dvs.

Prețul mediu al unui covor de piatră pe m2 Bucuresti

Piatra aleasă pentru covor cântărește foarte mult în prețul final. Astfel, nu vei plati aceeasi suma daca optezi pentru marmura sau cuarț. Chiar dacă acestea sunt cele mai populare pietre în covoarele de piatră, trebuie să știți că aveți și opțiuni puțin cunoscute, cum ar fi granitul. În total, agregatele și rășina reprezintă aproape 50% din costul total.

Un alt element important în costul de stabilire a unui covor de piatră este grosimea agregatelor. Aceasta variază de la 2 la 6mm în funcție de randarea dorită. Cu cât agregatele sunt mai fine, cu atât aspectul va fi mai omogen.

Desigur, ca în orice șantier, dimensiunea suprafeței va avea un efect degresiv asupra prețurilor pe m2. În medie, numărați de la 50 la 70 euro / m2, instalare inclusă, în funcție de opțiunile alese și de importanța site-ului. Aceste rate nu iau în considerare nici o lucrare de zidărie de nivelare sau crearea unei plăci.

Covor de piatrăPreț pe m2
Costul covorului de piatră + rășină20 până la 40 de euro / m2
Costul instalării20 până la 30 de euro / m2

ESTIMAȚI COSTUL DE STABILIRE A UNUI COVOR DE PIATRĂ

Prețul covorului de piatră de marmură.

Derivată din calcar, marmura este foarte apreciată pentru textura nobilă, moliciunea la atingere și coastele frumoase. Disponibilă în mai multe nuanțe de gri și bej, marmura albă rămâne cea mai căutată pentru muncă.

Printre avantajele sale, putem vorbi despre eleganța sa, precum și despre marea sa rezistență. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să menționăm că este o piatră foarte poroasă care necesită lucrări în amonte înainte de a putea fi utilizată în mocheta de piatră.

În ceea ce privește prețul său, marmura agregată conținută începe de la 20 euro / m2, cu excepția instalării.

Prețul covorului de piatră de cuarț.

Cuarțul este cea mai bună opțiune pentru covoarele de piatră astăzi. Nu numai că este una dintre cele mai puternice pietre din lume, dar porozitatea sa este aproape inexistentă, spre deosebire de marmură. Într-adevăr, cuarțul se rupe și zgârie cu dificultate. În plus, suntem răsfățați pentru alegerea culorilor.

Un dezavantaj care merită menționat despre cuarț este sensibilitatea sa la căldură. Își pierde culoarea și este deteriorat în mod natural atunci când este expus la temperaturi de peste 150 °C.

Pentru agregatul de cuarț, numărați prețurile cu aproximativ 20% mai mici decât marmura.

Costul de stabilire a covorului de piatră Bucuresti

Costul forței de muncă diferă de la oraș la oraș. Într-adevăr, veți plăti mult mai mult dacă vă aflați în Franța metropolitană sau în capitală. Fiți conștienți de faptul că un profesionist va cere în medie între 30 și 70 de euro / m2, pe lângă prețul materialelor.

Mai exact, un covor de piatră de 5 m² te-ar putea costa între 250 și 550 €. Aceasta include deja costul forței de muncă, precum și toate materialele necesare pentru această operație. În total, vor fi necesare 1,5 kg de rășină pentru grund. Cu aceasta vor exista 3 pungi de 25 kg de agregate de marmură sau cuarț, precum și 3,75 kg de rășină poliuretanică și 250 ml de produs final de netezire.

Dacă angajați un zidar pentru instalarea covorului de piatră de 25 m2, va trebui să plătiți între 1.250 și 2.750 €.

Pe cine să chem să pun un covor de piatră Bucuresti?

Instalarea unui covor de piatră Bucuresti este un sistem care necesită experiență, tehnicitate și precizie. Prin urmare, este recomandat să treceți prin profesioniști cu experiență pentru a avea garanția unui loc de muncă bine făcut.

Pentru montarea covoarelor din piatră, este necesar să se apeleze la companii specializate în pardoseli, cum ar fi beton cerat, beton imprimat sau podele din rășină.

Dacă sunteți în căutarea unui meșter, puteți solicita o ofertă de preț pe site-ul nostru sau puteți trece prin directoare profesionale disponibile pe internet.

Lasă un comentariu

Pardoseli rășină epoxidică • Oferta de Pret / m² in 2023 • Cotatie
Pardoseli Poliuretanice : pardoseli decorative (Rasina epoxi, pardoseli antistatice,pardoseli epoxidice ,rășină epoxidica) . Cotatie/Oferta Pret / m² in 2023
Oferta Pardoseli Epoxidice 2023: pardoseli din resina epoxidica (pardoseli acrilice ) . Cotatie/Oferta Pret / m² Romania

Contact

Telefon: 0753.688.062

E-mail: contact@pardoseliepoxidice.com

☏ Sună 0753.688.062