Beton dezactivat Brasov

Beton dezactivat Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav si Predeal

beton dezactivat Brasov

Definiție beton dezactivat Brasov

Beton dezactivat Brasov, beton cu agregate expuse sau betonul spălat este un tip de pavaj ușor de executat. Este o placă de beton în care puteți vedea agregatele sale la suprafață. Adică e ca și cum ai lăsa betonul gol, de aici vin numele lor.

Din punct de vedere estetic, finisajul betonului dezactivat este dur, deci este antiderapant, non-toxic și foarte rezistent la acțiunea agenților externi.

Compoziția betonului dezactivat este ca cea a betonului obișnuit, așa că găsim în formularea sa: ciment, granule de rocă și apă care îi conferă distincția.

Adică, spre deosebire de betonul obișnuit, acest tip de pavaj prezintă pe suprafața sa pietrele care îl compun, astfel încât betonul spălat sau arid văzut să poată avea aspecte diferite, în funcție de piatra și culoarea selectată.

Cere oferta gratuita!

În cazul în care este această tehnică de pavaj utilizate pentru beton dezactivat?

Betonul dezactivat sau beton spalata este utilizat în mod obișnuit pentru a asfalta drumuri, cum ar fi străzi, drumuri de acces, trotuare sau drumuri în urbanizări, terase, benzinării și centre comerciale, deoarece este un trotuar continuu și antiderapant.

În plus, acest tip de podea este destul de rezistent. De fapt, este mai puternic decât suprafața unui beton convențional, ceea ce garantează durata sa de viață.

Caracteristicile beton dezactivat Brasov

 • Se face rapid, cu furnizarea minimă de echipamente.
 • Prețul său este foarte accesibil.
 • Nu se degradează cu razele solului.
 • Betonul dezactivat sau spălat este antiderapant.
 • Este decorativ.
 • Se adaptează la orice tip de mediu.
 • În ciuda faptului că agregatele sale au fost văzute, este foarte rezistent și durabil.
 • Este un trotuar trecător.
Brasov

La fel ca pardoselile din beton amprentat sau beton fosforescent, pavajele din beton dezactivat Brasov fac parte din categoria pavajelor decorative.

Este probabil una dintre cele mai importante tehnologii de pavaj pentru exterior, deoarece este foarte izbitoare și cu ea puteți crea un design impresionant în armonie cu mediul înconjurător.

Betonul dezactivat este o soluție perfectă pentru majoritatea locațiilor geografice, datorită rezistenței sale mari la șocuri și schimbărilor bruște de temperatură.

Betonul dezactivat prezintă o planimetrie mare și rezistență mecanică. Așa cum am mai spus, oferă, de asemenea, un finisaj în agregate văzute din diferite granulometrii.

Puteți alege culorile de fundal cimentitious (roșu, verde, nisip, negru, tutun, gri…). Nu este complicat, este un mortar sau o podea de beton, al cărui strat special al benzii de rulare dintr-o combinație de agregate extra-dure cu grosimi între 1 și 2 cms.

Densitatea aproximativă va fi diferită în funcție de dozele și combinațiile necesare cu valori cuprinse între 21 – 23 kg/cm/m2.

Zone de aplicare: terase, terase, acoperișuri, piețe publice, zone de sport, rampe, zone pietonale, zone cu trafic ușor.

Cum se dezactiveaza betonul?

În funcție de funcția sa și de cerințele de utilizare, vom determina grosimea, armarea și rezistența adecvată.
Acest tip de podea poate fi fabricat cu un sistem de fundație iluminat și material izolant termoacustic, care permite obținerea exact a aceluiași finisaj.Iată cum se face beton dezactivat Brasov:

 • În primul rând, pregătim terenul, deoarece trebuie să fie bine nivelat și compactat.
 • Apoi, regândim și verificăm nivelurile.
 • Golim betonul.
 • Netezim manual suprafața prin metoda de finisare.
 • Tragerea in cote.
 • Folosim un dezactivator.
 • Odată ce betonul este setat, spălăm suprafața sub presiune (de la 100 la 150 kg/cm²) pentru a îndepărta mortarul nestabil și a expune agregatele. Rezultatul final este o operă de artă.
 • Sigilăm suprafața cu o rășină specială.

Cere oferta gratuita!

După cum puteți vedea, beton agregate expuse, betonul spălat sau beton dezactivat oferă beneficii fantastice în ceea ce privește costul și metoda de execuție. În plus, oferă și alte caracteristici pe care ar trebui să le luați în considerare, cum ar fi rezistența ridicată și durabilitatea.

Dacă doriți să pavați cu această tehnică diferită și estetică, nu ezitați să ne contactați. Cereți oferta gratuită pentru beton dezactivat Brasov

Lasă un comentariu

Pardoseli rășină epoxidică • Oferta de Pret / m² in 2023 • Cotatie
Pardoseli Poliuretanice : pardoseli decorative (Rasina epoxi, pardoseli antistatice,pardoseli epoxidice ,rășină epoxidica) . Cotatie/Oferta Pret / m² in 2023
Oferta Pardoseli Epoxidice 2023: pardoseli din resina epoxidica (pardoseli acrilice ) . Cotatie/Oferta Pret / m² Romania

Contact

Telefon: 0753.688.062

E-mail: contact@pardoseliepoxidice.com

☏ Sună 0753.688.062